Sophia Johansson

C

Kategori: Storebror

Det här med att bli storebror är en stor omställning för vår lilla stora kille. Första natten tillsammans vaknade han och var ledsen varje gång W vaknade. Som tur är har han lärt sig att inte vakna av det nu när det gått tre veckor. C har varit ganska grinig sen lillebror kom till världen men tror också det beror på andra saker. Han har tand nr 12 på ingång och förra veckan var det ettårsvaccinet som resulterade i tre dagars ganska hög feber. Som tur är går det ju över snabbt när det beror på vaccinet och nu har vi haft tillbaka vår vanliga glada kille här hemma.
 
Äntligen har C börjat acceptera att W är här hemma. I början var han skeptisk och ville inte vara nära W men nu börjar han leta efter honom och pussa på honom och krama. Det tar iallafall jag som ett tecken på att han börjar tycka att det ändå är helt okej med en liten lillebror här hemma. 
 
C har en dålig tendens att slåss och nypas när han är trött och grinig. Hur får man bort detta? Säger såklart nej varje gång och tar bort honom. Försöker avleda med andra saker osv. Känns som han är så himla medveten om att han inte får göra som han gör också. Gah tålamodet prövas då ibland med en liten ettåring. Tur att bara ett litet leende från honom får tålamodet att komma tillbaka ganska snabbt. Mitt hjärta smälter varje dag för min stora kille. ❤️
 
Kommentera inlägget här: