Sophia Johansson

Allmän uppdatering

Kategori: Everyday

Men hej! 
Var längesen jag uppdaterade nu.
 
W har klarat hörseltestet på båda öron vid olika tillfällen. De vill dock att vi ska komma tillbaka och göra ett till hörseltest för att han ska klara båda öronen vid samma tillfälle. Väldigt onödigt tycker jag eftersom han redan har så mycket sjukhusbesök så det både räcker och blir över. Senaste kontrollen på hjärtat visade också att det inte var någon större förändring på hålet i hjärtat men medicinen höjdes till 0,2ml, 3 gånger om dagen. Vi tycker ändå han verkar må bra för tillfället. 
 
C har börjat gå hur mycket som helst. Så himla mysigt när han stapplar fram. Både bollar och djur blir mer och mer intressant och äntligen sitter han lite stilla och visst intresse för böcker. Vår stora kille får också börja förskolan i augusti trots att vi är hemma. Vågade helt enkelt inte tacka nej när vi inte vet hur situationen blir med W. Jaja blir nog bra. Hinner nog vänja mig vid tanken till augusti. 
 
För tillfället har vi barnens mormor på besök. Igår tog vi det mest lugnt. Grillade och bara myste. Mormor fick vakta barnen medan jag och S rensade i förrådet. Så skönt att få det gjort. Idag blir det stan en sväng och troligtvis en långpromenad på eftermiddagen. Slänger upp en bild på mormor och småttingarna